Friday, April 10, 2009

tag fRom subuRbanzero : 5 yeaRs back?

1. wHAt were you doing five yeArs back?

tyme tuh taon 2004....aku bwu jer form 3...amk pmr... aku skola kat ec jb aka mSab...harap2 korang tau la yer...emm...byk gak yg berlaku tyme tuh....aku kene buang ostel, kene buang teAm hoki...adoiii..macam2 yg berlaku...mmg paling best tyme tuh la....kene buang ostel coz tibai budak2 lower form...mane tak nyer, tiap2 mlm aku kene tibai ngan bdk2 form 5 pasal bdk lower form buat hal...sape tak panas hati kan??yg penting padan gak muke aku kene buang..huhuhu...tp puas la coz aku dpt kluar dr 'ostel neraka' tuh....yg kes hoki lak aku dah jd pengawas n sudah semestinyer aku ade comitment..huhuhu(byk gak aku ponteng tugas).....tp aku ske skola kat situ coz sume laki n nk wat ape2 pun bebas...klau tyme pmr tuh tak yah ckp la..tiap2 mlm aku fly n balek tyme subuh...slalu lepak kat daNga bay or reStoran sinGgah slalu...ngeteh..hee~..balek fly tdo jap pastu bgn siap2 g exam....cam tuh la rutin aku tyme tuh....tp result yg aku dpt mmg wat aku tak caye la...hehehehehe....


2. What are the five things on your to-do list today.

-ponteng kelas c programming
-bykkan tdo
-pegi pasar mlm
-teman dylla and g'ah mkn
-men doTa...(tak reti pon)


3.
What are the five snacks you enjoyed munching?

-cadbury..of course la black forest
-mars pun bley tahan gak
-hersheys (btol ke ejaan aku?)
-m&m
-chipsmore


4.
What are the five things you'd if you turned to be a billionaire!
-sudah tentu la nk kawen
-jd bos properties....bgs tak idea aku?
-aku bwk isteri n parents aku g haji
-sedekah amal jariah
-nk beli bmw 3 and 5 series..kaler putih..skirt itam...sport gle...


5.
The five persons I wanna tag!
-jajan
-aza
-huda
-eddy
-mashi

1 comment:

  1. hahaha..baru aku nampak ade name aku kat situ..

    ReplyDelete