Thursday, June 25, 2009

keNape ek???

salam dan selamat pagi....

hari ney aku nk luahkan sumthing kat teman² blog aku neyh...aku tak tau nk ciTer camner coz aku pun tak tau nape...ape salah aku...klau nk nilai balek, aku tak penah wat jahat kat diowng... mgkn ade sumthing yg dah berlaku just aku jer tak tau...

*****************

bende yg aku alami neyh berlaku secara serentak..dalam taon yg same...cume org je yg berlainan... kenape ek kwn² aku tuh wat camney kat aku??ape salah aku?kau tak penah bgtau ape salah aku...n kau gak tak penah nk terus terang ngan aku...come on la wei..aku tak kesah ape kau nk kate..aku terime jer...

k la...utk kes yg first neyh, tyme kat matrik aku rapat la ngan sowg gurl neyh..first² kenal cam biase la...tp lame² ktowg jd rapat...aku je la slalu teman dye ptg² round² kmJ...kadang² pagi dYe ajak aku jog..aku tak keSah la pasal kwN..aku layan jer...tp tyme tuh bdK² laen anggap ktowg ney 'cOuple'..sbNyer aku ngan dye just kwN raPat..jusT kwn k...

aKu ingat ag tyme aKu ade probs ngan awEk aku (tyme tuh aku ade awek ag..skrg takde!), aku selamber je cite kat dye..dye pun ok...pndengar yg setia...aku rase tyme tuh aku dah jumpe kwn yg bTol² paham prasaan aku...dye penah ckP kat aku yg dYe nk anggap aku cam aBg dye..aku tak kesah coz dye anaK tunGgal...so, aku layan la cam aDek aku...

ape yg penah ktowg lalui bersame mmg aku tak penah lupekan...coz dye kwn aku...aku suke kwn ngan dye...tp, ku sangka panas, hujan yg turun....lasT dye cntct aku tyMe burfday aku..aku call dye n dye msj aku..tu la lasT msj dr kWn rapat aku sndri...masuk neyh dah 4 buLan dye tak cntct aku, reply msj aku, call jauh skali...aku byk kali gak msj dye, tnyer kabar...tp hampe... mcm aku send msj kat org yg takDe enset...aku call bYk kali pun tak diangkaT...even aku rase waktu yg seSuai pun dYe still tak angkat...aKu tak tau nape dye berubah tibe²...

nape kau wat camney kat aku???plezz...aku nk tau nape...klau bz pun, takkan takde ruang utk kau berehat?takpe la...andai kate kau dah tak cntct aku, aku trime jer...mksdnyer kau btol² nk putuskan pshbatan kte....

*****************

wat mase skrg ney pun aku ade probs ngan sowng kwn..gurl gak..emm...maLas la aku nk citer... bosan aku camney...

5 comments:

  1. urm..
    owh ..

    may be die bz ngan bf die kot .

    ReplyDelete
  2. cik anis...
    dye takde bf smpai skrg...
    sbb kwn rapat dye sndri pun kate..
    yg dye takde bf...
    klau ade bf pun, takkan kejam sgt wat camney

    ReplyDelete
  3. wowowowo..
    giler ar mat romeo ni..
    bnyak krisis dgn prmpn rupe nyer..
    huu~

    ReplyDelete
  4. Jaj@n..

    camner neyh...
    huhu...
    takde sape yg aku nk cite..
    ko lak jauh...

    ReplyDelete
  5. elee..
    dtng la umah aku..
    cehh.. konon jauh..

    ReplyDelete